مشاوره مالیاتی
مالیات و بیمه دو حلقه اساسی در هر کسب‌وکار را تشیکل می‌دهند که بسیاری از مدیران شرکت‌ها را وادار می‌کنند تا از خدمات یک وکیل مالیاتی یا بیمه استفاده کنند.
حتی برخی از شرکت‌ها برای خود یک مشاور مالیاتی استخدام می‌کنند.

قوانین و مقررات پیچیده در کنار فرایندهای طولانی اداری و بروکراسی شدید باعث شده تا افراد معمولا با مشکلات ریز و درشت مختلفی در این زمینه مواجه شوند. بسیاری از کسب‌وکارها دچار جریمه‌های سنگین مالیاتی می‌شوند و برخی دیگر نیز هنوز در ابتدای راه بوده و اطلاعی از سازوکارهای مالیاتی ندارند.

شرکت‌ها در بسیاری از اوقات با استخدام حسابداران حرفه‌ی تلاش می‌کنند تا از مشکلات مالیاتی خود بکاهند. اما غالبا باز هم در برخی مواقع حداقل نیاز به یک مشاوره مالیاتی تلفنی یا آنلاین دارند. با این حال، برخی دیگر از صاحبان کسب‌وکار تصمیم می‌گیرند از همان ابتدا امور مالی خود را به یک شرکت مشاوره مالیاتی برون‌سپاری کنند.
هر کدام از این روش‌ها مزایا و معایب خاص خود را دارند.

مالیات دنیای بسیار پیچیده‌ای بوده و صرف یادگیری چند ماده قانونی نمی‌تواند شما را از مشکلات این حوزه نجات دهد. مساله مهم آن است که در بسیاری از اوقات فاصله بین قوانین مالیاتی و آنچه در عمل اتفاق می‌افتد، بسیار زیاد است. همین مساله حتی شرکت‌های بزرگ را ناگزیر به استفاده از مشاوره مالیاتی می‌کند.

اگر در حین فعالیت سوالات زیر در ذهن شما تداعی می‌شود، ممکن است یک مشاور مالیاتی بتواند به شما کمک کند:

    مالیات بر حقوق چگونه محاسبه می‌شود؟

    نحوه محاسبه مالیات حقوق به چه صورت است؟

    معافیت مالیاتی چیست و چه کسانی معاف از مالیات هستند؟

    چگونگی پرداخت مالیات بر ارزش افزوده

    مراحل اعتراض مالیاتی به چه صورت است؟

    چگونه اظهارنامه مالیاتی پر کنیم؟

    مالیات بر درآمد اشخاص حقیق و حقوقی چگونه است؟

    تفاوت حسابداری و حسابرسی در چیست؟

با شرح وظایف مشاوران مالیاتی بیشتر آشنا شویم و بهترین وکیل مالیاتی چه کسی است؟

    یک مشاور مالی و امور مالیاتی وظیفه دارد که در تنظیم گزارش‌های مختلف مالی و مالیاتی به کارکنان شرکت کند کمک کند. به عنوان مثال، نظارت کند که اینگونه گزارش‌ها از منظر قانونی و اداری مشکل خاصی نداشته باشند.
    معمولا بسیاری از شرکت‌ها در طول حیات خود درگیر پرونده‌ای مالیاتی می‌شوند. مشاور مالیاتی باید از این توانایی برخوردار باشد که بتواند پرونده‌های مالیاتی را حل و فصل کند. پرونده‌هایی که هر کدام از آنها ممکن است میلیون‌ها تومان به شرکت ضرر مالی برساند.
    بتواند از ضرر و زیان کسب‌وکار در خصوص مالیات جلوگیری کند. برخی از شرکت‌ها به علت عدم اطلاع از قوانین مالیاتی متحمل جریمه‌های سنگین می‌شود. مشاور مالی و مالیاتی باید از وقوع چنین جریمه‌هایی جلوگیری کند.
    با قوانین و مقررات مالیاتی و همچنین تغییرات آنها به خوبی آگاهی داشته باشد و این اطلاعات را در اختیار مدیران قرار بدهد. از آنجا که سرعت تغییرات قوانین مالیاتی زیاد است، یک وکیل مالیاتی باید از جدیدترین تغییرات آگاهی داشته باشد.
    چنانچه اظهارنامه مالیاتی شرکت مورد تایید سازمان امور مالیاتی قرار نگرفت و مالیات بیشتری وضع شد، مشاور مالیاتی باید بتواند در فرایند دادرسی مالیاتی به شرکت کمک کند.
    نوشتن اظهارنامه مالیاتی از جمله وظایف مهم وکیل مالیاتی به شمار می‌رود. از آنجا که این موضوع از اهمیت زیادی برای شرکت‌ها برخوردار است، مشاور مالیاتی باید بتواند در چنین فرایندی به شرکت کمک کند. به نحوی که اظهارنامه مورد تایید قرار گیرد.
    کمک به تصمیم‌گیری صحیح مدیران و جلوگیری از جرائم مالیاتی دو وظیفه اصلی یک مشاور امور مالیاتی به شمار می‌روند و بسیاری از ظایف دیگر او برای رسیدن به این دوهدف است. فردی که بتواند این دو هدف برای برای تحقق ببخشید بهترین وکیل مالیاتی برای شما است!

میزان اهمیت پرونده‌های مالیاتی

ممکن است حل برخی از پرونده‌های مالیاتی شما را از جریمه‌های هنگفت نجات دهد که در چنین مواقعی استفاده از مشاور با قیمت بالا باز هم به صرفه خواهد بود. اما گاهی اوقات نیز امکان دارد که مسائل مالی با یک جلسه مشاوره تلفنی برطرف شود. بنابراین اهمیت پرونده‌ مالیاتی تاثیر زیادی بر قیمت و هزینه مشاوره مالیاتی دارد.
 
جهت دریافت مشاوره مالیاتی با کارشناسان ما در ارتباط باشید

 

مطالب پیشنهادی مجله خبری با من تامین

در صورتی‌ که پس از فارغ‌التحصیلی، بیمه‌پردازی افراد در سایر صندوق‌های بیمه‌ای همچون بازنشستگی کشوری، نیروهای مسلح و... ادامه پیدا کند، سوابق بیمه دوران تحصیل آنان قابل انتقال به سایر صندوق‌های بیمه‌گر خواهد بود.
برقراری تعهدات بلندمدت از جمله پرداخت مستمری بازنشستگی، ازکارافتادگی و بازماندگان از جمله مهم‌ترین تعهدات بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی است که بیمه‌شدگان و بازماندگان واجد شرایط آنان می‌توانند درصورت احراز شرایط قانونی، از این حمایت‌ها بهره‌مند شوند.
بیش از دو هزار بازنشسته با امضای طوماری خطاب به مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، خواستار لغو واگذاری بانک رفاه شدند.