لایحه دفاعیه

راهنمای استفاده از خدمات

 
به طور کلی هنگامی که دعوایی میان طرفین صورت می گیرد اصحاب دعوا نوشتارهایی را در جهت اثبات و دفاع از حق خود به مقام قضایی تقدیم می کنند که در اصطلاح حقوقی لایحه دفاعیه نام دارد.
 
به عبارت دیگر، می توان گفت لایحه نوشتارهایی است که از سوی اصحاب دعوا – چه دعاوی حقوقی و چه دعاوی کیفری – به مقام قضایی تقدیم می‌شود. لازم به ذکر است، در عرف رایج، این نوشتار توسط وکیل نوشته و تدوین می شود.

بنابراین، می توان گفت لایحه عصاره مواد قانونی بر گرفته از مستندات قانونی، تجربی و نظری وکیل در قالب لغات و اصطلاحات حقوقی در مقام دفاع از موکل است. به این ترتیب، وکیل  تمام داشته ‌های خود را در چندین سطر بیان می‌کند تا اقناع وجدان دادگاه را در پی داشته باشد.
 
از سوی دیگر، لایحه معمولا در جهت تکمیل مطالب عنوان شده در دادخواست و یا شکواییه، تقدیم دادگاه می گردد. بنابراین لازم است هر یک از طرفین دعوا که خواهان ارائه آن به دادگاه صالح هستند، تمامی فنون لازم در نگارش لایحه را مدنظر قرار دهند چرا که تنظیم لایحه ای که حاوی اطلاعات جامع و کامل مرتبط با موضوع دعوا باشد در نظر قضات بسیار حائز اهمیت می باشد. همچنین، لایحه ارائه شده توسط هر یک از طرفین دعوا باید کوتاه، موجز و خالی از مطالب غیر مرتبط با موضوع دعوا باشد.

با توجه به آنچه گفته شدپشنهاد می شود تنظیم لایحه دفاعیه به صورت کاملاً تخصصی انجام گیرد، چراکه چنین افرادی با توجه دانش تخصصی خود در این زمینه می توانند بسیار راهگشا عمل کنند.
 
در صورت داشتن رای هیئت بدوی آپلود فایل آن ضروری می باشد
 
جهت تنظیم لایحه دفاعیه موارد زیر را تکمیل کنید
عنوان لایحه دفاعیه
شرح درخواست
انتخاب تصویر...
0% complete
حجم تصویر انتخاب شده کمتر از 200 کیلوبایت باشد.
پیگیری درخواست

مطالب پیشنهادی مجله خبری با من تامین

در صورتی‌ که پس از فارغ‌التحصیلی، بیمه‌پردازی افراد در سایر صندوق‌های بیمه‌ای همچون بازنشستگی کشوری، نیروهای مسلح و... ادامه پیدا کند، سوابق بیمه دوران تحصیل آنان قابل انتقال به سایر صندوق‌های بیمه‌گر خواهد بود.
برقراری تعهدات بلندمدت از جمله پرداخت مستمری بازنشستگی، ازکارافتادگی و بازماندگان از جمله مهم‌ترین تعهدات بیمه‌ای سازمان تأمین‌اجتماعی است که بیمه‌شدگان و بازماندگان واجد شرایط آنان می‌توانند درصورت احراز شرایط قانونی، از این حمایت‌ها بهره‌مند شوند.
بیش از دو هزار بازنشسته با امضای طوماری خطاب به مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، خواستار لغو واگذاری بانک رفاه شدند.
پاسخ: 1-حتما به صورت غیر ارادی بیکار شده باشد. 2-بازنشسته یا مستمری بگیر نباشد. 3-بیمه شده حداقل ۶ ماه سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد قبل از بیکار شدن. 4-بیمه شدگانی که به دلیل حوادثی مانند سیل، زلزله، آتش سوزی بیکار شدند نیاز به داشتن حداقل سابقه بیمه ندارند را دریافت خواهند کرد.
پاسخ: ۱- درخواست توسط متقاضی ارائه شده باشد ۲- حق بیمه دوران مذکور پرداخت شده باشد ۳- رابطه بیمه ای فرد با سازمان بیمه تامین اجتماعی برقرار باشد ۴- در صورتی که بیمه شده قبل از تاریخ تقاضا حداقل «۲» سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد
پاسخ: 1- فرد تحت پوشش با ۶۰ سال سن و ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه می‌تواند با حداقل حقوق پایه و بیشتر بازنشسته شود. 2- فرد تحت پوشش با ۶۰ سال سن و زیر ۲۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه متناسب با تعداد سال‌های پرداخت حق بیمه بازنشسته می‌شود. 3- فرد تحت پوشش با ۶۰ سال سن و ۱۰ سال سابقه 4- فرد تحت پوشش با ۵۰ سال سن و ۳۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه با حقوق کامل باز نشسته می‌شود.